Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

Comunicat equip d’Adipac

Ens plau comunicar-vos que arrel de que es porta anys reclamant una gestió real, efectiva i ètica del benestar animal a Calafell, i davant la negativa de l’Ajuntament i de l’empresa pública CEMSSA (a qui han traslladat la gestió),  ens veiem obligats per fer visible la situació que pateixen molts ciutadans i voluntaris, de convocar que el proper dimarts dia 24 de gener a les 10:30 del matí us emplacem a la Concentració- Manifestació que s’ha organitzat, davant de l’empresa pública CEMSSA, al final del Passeig de la Unió amb ctra. Sanatori.
Els principals punts a reclamar son:
  1. Que els alimentadors i ciutadans siguin tractats amb el respecte i dignitat que es mereixen per dedicar tant de temps i diners en cuidar i vetllar pels gats del carrer i els animals que es troben perduts pel municipi desinteressadament, no com fins ara que segons com caiguis a l’administració et donen més o ninguna prioritat.
  2. Una gestió efectiva en el mètode CER (captura-esterilització i retorn) a les colònies felines de Calafell. Actualment, hi ha 3 persones que s’encarreguen i cobren un sou, però cada cop hi ha més gats i gatets als carrers. També ens hem trobat que segons quin l’alimentador sol·licita les esterilitzacions, l’actuació es negativa o nul·la.
  3. Actualment, tan sols es recullen com animals trobats o perduts al municipi els gossos. Els gats davant ordenances també són animals de companyia però aquí quasi tots tractats com a gats del carrer. Exceptuant algun gat caigut del balcó en zona platja que si ha sigut atès per l’ajuntament.
  4. Una difusió per part de l’administració i CEMSSA als principals mitjans de comunicació que disposa l’ajuntament com la web i xarxes socials dels animals trobats al municipi. Des del 2016 abans de crear-nos com associació ja ho vam estar reclamant a través d’instàncies i altres medis.
  5. Actuació ràpida i eficaç davant de casos de gats o animals malalts o en mal estat als carrers.
  6. Aportació mensual de pinso a les alimentadores i alimentadors de colònies felines del municipi i cobertura en costos veterinaris extres quan l’animal està malalt, actualment tots els costos d’alimentació, medicació i desparasitació i despeses extres de veterinaris són abonats pels alimentadors o entitats.
  7. Millor seguretat a les noves instal·lacions municipals construïdes recentment i pendent d’obertura. Ja que s’han detectat diferents irregularitats de seguretat que no s’han tingut en compte, com per exemple un tancat segur amb sostre rígid i d’una doble porta a la gabia exterior i del centre de recuperació felí situat a la muntanya del comú del Mas Mel, evitaria que els futurs gats escapessin del recinte i no malmetin el bosc on els han situat.
  8. En el Centre d’acollida i adopció del parc empresarial son unes instal·lacions que s’assemblen a una presó de formigó, amb la diferència que la seguretat antirobatori és insuficient, les tanques són relativament baixes, menys de 2 metres i fàcilment d’escalar.
Preguem la vostra assistència i la cobertura de la situació, ja que durant l’any 2019 ja es va està reclamant una millora del CER i tractament dels animals amb altres concentracions i la situació dels animals al municipi no ha millorat, al contrari. Es pot oferir proves de l’estat dels animals en moltíssimes colònies felines.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?