Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

RECORDEU AQUESTA DATA(5 DE MARÇ), ON?.. LA JONCOSA DEL MONTMELL, QUI? CLUB FILIRUN TRAIL MOUNTAIN I TOTS ELS CAPS MUNTANYENCS QUE VULGUIN GAUDIR D’AQUESTA ÚNICA I INOBLIDABLE JORNADA

Es tracta de 2 proves q es desenvoluparan el mateix dia des de les 8AM(EKIDEN)que és una marató(42k+2500)per equips de 2,3,o 4 corredors que hauran de donar 8 voltes a un circuit de 5k250m aprox amb +300 desnivell per volta,cada corredor haurà de donar 1 volta mínima obligatòriament i l’equip repartirà la tàctica durant la carrera…sortida, avituallament i meta es rá en la zona de barbacoes de la joncosa del Montmell

També hi haurà el primer KV500(QUILOMETRO VERTICAL) de la història del Baix Penedès, amb una distància de (3,8 km amb +500 aprox), la sortida del KV serà a les 9AM des de les piscines municipals joncosa i fins al punt més alt del MONTMELL (898m)*Atalaia!!!

Tindrem animació durant tot el recorregut, i retransmissió en directe (Crono) en pantalla gegant amb 6 drons professionals i 2 fotògrafs.

Amb la inscripció a part d’aquestes noves proves, tindreu una samarreta tècnica de qualitat FILIRUN… ja sabeu com ens les gastem…🤩🤩.. avituallament en zona bbc, i botifarra brasa amb beguda (birrita fresqueta i moltes més sorpreses que sens dubte no deixaran indiferent a ningú… us esperem amb els braços oberts i recordar … ESTEM AQUÍ PER PURA DIVERSIÓ… SOM-HI NOI)*ASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?