previous arrow
next arrow
Slider

COMUNICA

Vull comunicar que com a delegada i en nom de la major part de l’equip que m’acompanya, vàrem presentar fa uns dies la nostra dimissió com a Delegació de Calafell de la Lliga contra el càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Durant un any i mig, amb molt d’esforç, il·lusió i cohesió hem tingut un clar objectiu, la recaptació de diners per als malalts oncològics, les seves famílies, la investigació i recerca de la malaltia. Per aquest motiu, volem agrair a tota la gent que ens ha donat el seu suport i a la gent solidària que amb el seu donatiu ha fet possible complir amb la nostra tasca.

Des de la sortida de l’entitat del director de la Lliga, el Sr. David Ortega, persona que ens havia donat sempre tot el seu suport, ens vàrem trobar amb una manca de col·laboració, unes formes d’actuar i unes maneres de treballarenvers al nostre equip que no creiem que fòssin les més adients.

Però aquesta decisió, només és un punt i seguit, perquè considerem que en aquest temps hem adquirit una gran experiència i que tenim un gran recorregut per continuar fent tasques de voluntariat dins del municipi de Calafell. Per aquest motiu, estem treballant per engegar un nou projecte, molt més modern, més ampli, amb el suport necessari i la llibertat suficient per encarar tots els reptes que puguem assolir.

Amb aquest nou projecte,  tenim la intenció de mantenir les paradetes a peu de carrer , xerrades, conferències,  manualitats confeccionades per l’equip i repetir tots els actes realitzats durant aquest temps, actes sorgits de la collita pròpia del grup, com són, la Masterclass Solidària, la Festa 80-90 a la discoteca Vip’s, que vàrem compartir amb l’Associació de la Fibromiàlgia, o la caminada nocturna solidària del mes de juliol.

Com sempre hem fet, seguirem donant suport, ajuda i participació als actes solidaris que realitza l’Ajuntament de Calafell si així ho consideren oportú

Tenim molt per aportar, per seguir creixent, construint i sumant, perquè la il·lusió no ens atura, ni ens aturarà, tot el contrari, ens fa molt més forts.

Us tindrem informats ben aviat.

Judit Alujes

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?