previous arrow
next arrow
Slider

El fins ara entrenador i les quatre últimes temporades del A.A. Noia Freixenet Pere Varias, sera quasi bé amb tota seguretat, el nou entrenador del Calafell a l`OK. Lliga, ocupant la baixa de Ferran López que curiosament s` en farà càrrec de la banqueta de l.`equip de Sant Sadurní d.`Anoia. Aquest serà el segon cicle de Varias a la banqueta del C.P. Calafell, on va debutar com a entrenador, despres de la seva retirada com a jugador i capita del Noia. Per tant els 2 tècnics de la capital del cava, són notícia per la seva permuta a les banquetes dels dos conjunts penedesencs a l´ OK Lliga.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?