previous arrow
next arrow
Slider

El mercat setmanal de Coma-ruga incorporarà una vintena de paradesel demà, dissabte 16 de maig, a l’Av. Parlament de Catalunya, dins de les accions previstes a la fase 1 de la desescalada del confinament per la Covid-19. Atenent les recomanacions higiènico-sanitàries, s’hi podran trobar parades alimentàries i parades no alimentàries.

Dotacions de la Policia Municipal i de Protecció Civil inspeccionaran el compliment de la normativa higiènico-sanitària i vetllaran per garantir l’aforament permès. En aquest sentit, la regidora de Mercats, M Luz Ramírez, insisteix en què “la reobertura es produirà d’una manera esglaonada i respectant un desconfinament responsable, garantint la seguretat i la distància social”.

Seguint la guia d’ús per a establiments comercials que ha editat aquesta setmana el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), que pertany a la Generalitat, s’informarà els paradistes que se seguiran les següents pautes de seguretat i higiene recomanades:

-Només les persones venedores de la parada podran tocar els productes i ho faran ús de guants de protecció, així com de mascareta o de pantalla protectora, seguint les instruccions i recomanacions d’higiene davant la Covid-19. S’evitarà la manipulació simultània d’aliments i diners o altres mitjans de pagament; es fomentarà el pagament amb targeta i s’extremarà la neteja del TPV després de cada ús, especialment si ha estat manipulat pel client.

-Els llocs de venda s’han de netejar i desinfectar amb freqüència. S’ha de disposar de gel hidroalcohòlic, mocadors d’un sol ús i papereres amb tapa i bossa (preferiblement amb pedal o basculant).

-Igualment, s’ha de mantenir el lloc ordenat, amb els productes disposats de forma higiènica, adequadament separat per categories i donant una imatge de neteja segura en tot moment. En cas de devolució dels productes, s’han de desinfectar o mantenir-los en quarantena abans de posar-los novament a la venda.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?