previous arrow
next arrow
Slider

Albinyana 14 de maig de 2020

 

Eduard Cervera Hidalgo, fins ara regidor per l’Acord Municipal – Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament d’Albinyana.

 

Avui 14 de maig de 2020, aproximadament un any desprès de les eleccions, presento la meva renúncia com a regidor a l’ajuntament d’Albinyana.

 

Fa un any, jo era nouvingut recentment al poble, es va plantejar  construir una candidatura municipalista que esdevingués una eina de poder popular que fes accessible la institució de l’ajuntament d’una manera nova.

 

Vaig acceptar encapçalar aquella llista electoral com a independent per posar-me al servei d’una candidatura horitzontal que engegués processos assemblearis al poble, que establissin les directrius i els marcs d’actuació a aquella candidatura.

 

Soc una persona que practico la militància política al carrer, que és màxima expressió de la política, vinc dels moviments socials, dels circuits contraculturals, de les cases okupes, del 15m, de l’1o, de l’assemblearisme i del sindicalisme combatiu.

 

Avui un any després haig de dir que no estic fent la feina que entenc que li pertoca fer a un regidor que pretengui bastir una eina assembleària com la que pensàvem, i que la candidatura que vam presentar no ha resultat l’eina útil que pretenia ser, en gran part, perquè les sigles han volgut pesar més que la voluntat de construir eines de base i han volgut més defensar un espai electoral que no pas articular un espai polític.

 

Seguiré treballant, com sempre, en tots els àmbits en els que habito, des del carrer, des de la base i des de la horitzontalitat, perquè la obediència vertical ja sabem els fruit que en dona. Continuaré exercint la política entenent que l’articulació d’espais horitzontals són el camí més sòlid cap a una organització social justa i rica. Seguiré treballant pel poble, pel bon veïnatge, pels drets socials, econòmics i culturals, per les sobiranies, per les llibertats i per l’emancipació.

 

Vull agrair a totes les persones que en aquest temps m’han fet confiança, i a aquelles que han estat al costat durant aquest camí, totes aquelles amb les que he pogut parlar i compartir opinions, dubtes, inseguretats, certeses i converses. També vull agrair a totes les treballadores de l’ajuntament, així com a totes les representants públiques del mateix, regidores, portaves i alcaldia. Totes elles m’han facilitat el màxim el meu pas per la institució i de totes he après en aquesta experiència. Moltes gràcies.

Seguirem treballant, caminant i lluitant

Eduard Cervera Hidalgo

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?