previous arrow
next arrow
Slider

Ramon Ferré diu que la Generalitat vol passar la pilota als municipis davant la represa de l’activitat educativa

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha llançat una contundent resposta a la intenció de la Generalitat d’usar espais dels ajuntaments per desdoblar aules de les escoles el proper curs. Aquesta idea ha estat plantejada aquest dimecres pel conseller d’Educació, Josep Bargalló. Ferré li ha contestat que “els ajuntaments no tenim espais ni per a cobrir  les nostres obligacions com a municipis, com volen que en tinguem per cedir-los per fer-hi escola”.

Però “si volen espais, els podem cedir les mateixes escoles per la tarda o el cap de setmana. És el millor espai que podem cedir”. Cal recordar que, quan acaba la jornada lectiva, els centres passen a dependre dels ajuntaments i “nosaltres els podem tornar a cedir, a més que són edificis que ja estan pensats i equipats per ser escola”.

L’alcalde ha dit també: “Som els primers a voler ajudar, però ens resulta impossible posar mitjans que no tenim. Creiem que la Generalitat vol simplement passar-nos la pilota als municipis, com ve fent des de fa anys en els més diversos àmbits”.

En aquest sentit, l’alcalde de Calafell obrirà converses urgents amb altres ajuntaments per organitzar un front comú sobre aquesta qüestió.

Despullar un sant per vestir-ne un altre

Ferré ha afegit: “Els ajuntaments estem al límit i necessitem tots els nostres recursos per mantenir funcionant els serveis municipals i fer front a la immensa crisi social i econòmica que els està caient a sobre a pobles i ciutats”. Ha destacat, a més: “No sé si Bargalló vol que acudim al mercat immobiliari a buscar els espais que vol. O que assumim també el cost del professorat que caldria. En definitiva, si vol que despullem un sant per vestir-ne un altre, el seu, que ens ho digui clar, però la resposta continua sent que no podem”.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?