previous arrow
next arrow
Slider

La comarca va superant les adversitat del COVID19, i cal posar en valor, el civisme i el gran comportament que han tingut la majoria dels baixpenedesencs i baixpenedesenques, cal lloar aquesta responsabilitat i aquesta conducta social.

Ara caldrà afrontar una recuperació integral. El COVID19 ha parat l’economia de la comarca, ha trencant tendències i dinàmiques socials, i ara caldrà treballar conjuntament per anar trobant les solucions a totes les problemàtiques que ens anirem trobant pel camí, i les superarem, n’estem segurs.

Haurem d’anar tots junts, a la una, fer pinya, sumar i unir esforços particulars per aconseguir superar els reptes col·lectius, fer una comarca més solidaria, més cívica, una comarca millor, el que tots i totes sempre hem volgut.

Per això volem posar en valor el compromís dels 14 alcaldes i alcaldesses de la comarca i del Consell Comarcal per redactar, consensuar i aprovar un manifest que marca el camí cap a una recuperació de la comarca i de la seva gent.

Un contracte amb el territori i els baixpenedesencs i baixpenedesenques, i una reivindicació de tots i totes, unint les nostres veus i les nostres voluntats de mirar al futur amb esperança i voluntat de superació de les adversitats.

Aquest manifest posa en relleu la manca de compromís dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya amb el Baix Penedès. Uns pressupostos que s’han pogut aprovar gràcies a les complicitats de tres forces polítiques, Junts, ERC i Podem.

El fet de pertànyer a una d’aquestes formacions no ens impedeix alçar la veu per dir que no són uns bons pressupostos per la nostra comarca i la nostra gent. Hem signat el manifest per refermar el nostre compromís amb el territori, i amb l’esperit crític de demanar el que creiem just pel Baix Penedès, independentment de qui conformi les majories del Govern i del Parlament.

Per tot això volem deixar ben clar el nostre compromís insubornable amb el Baix Penedès, i la nostra voluntat de servir al territori, de sumar esforços, i de fer pinya, per fer del Baix Penedès la comarca que ens mereixem tots i totes.

Ens en sortirem.

Grup Comarcal de Junts pel Baix Penedès.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?