Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès

Es tracta d’un projecte que ja fa temps que funciona al Vendrell  per ajudar a famílies vulnerables de la comarca.

 

25 de maig de 2020.  La colla castellera del Nens del Vendrell, amb la col.laboració dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès han iniciat el projecte “Fem pinya Baix Penedès”. Es tracat d’un projecte social per ajudar famílies vulnerables de la comarca amb targetes moneder o amb altres tipus d’ajudes d’urgència social. Amb aquest objectiu, la colla castellera farà una primera aportació de diners corresponents a una part de les quotes de soci de l’entitat. A més, els Nens buscaran teixir xarxes amb altres entitats i ajuntaments de la comarca per ampliar aquest projecte solidari.

Els Nens del Vendrell, a través del projecte “Fem pinya” de Vendrell, ja fa anys que donen diners a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vendrell per ajudes en temes socials destinades a famílies vulnerables de la vila. Amb aquest nou projecte comarcal, la Colla castellera vol ampliar a a tota la comarca i ajudar al màxim nombre de famílies que ho necessitin.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Recomanem:

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?