Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès

També tornarà a funcionar al 100% el transport públic urbà

La zona blava es reactiva a Calafell aquest dilluns, 1 de juny. És una de les mesures locals de desescalada, a mesura que va tornant una relativa normalitat i és necessari garantir la rotació de vehicles per la reobertura del comerç. Però cal seguir mantenint algunes precaucions, per prevenir possibles contagis de la Covid-9. Per això, l’Ajuntament recomana que per pagar el tíquet s’usi l’aplicació Aparcar Calafell.

Aquesta aplicació permet abonar la tarifa des del mòbil, sense haver de “tocar” el parquímetre. L’app es pot descarregar per a dispositius iOS des de l’App Store i per a dispositius Android des de Google Play.

A més, l’Ajuntament està estudiant la possibilitat de retirar els parquímetres de la zona taronja, que entrarà en funcionament l’1 de juliol, i que el pagament es faci únicament amb l’aplicació. Si es pren aquesta decisió, se n’informarà oportunament.

Finalment, a partir d’aquest 1 de juny tornarà a funcionar al 100% del servei el transport públic urbà. Havia funcionat reduït al 50% durant fins ara, per garantir un mínim de mobilitat, però adaptat a les circumstàncies del confinament. A partir del restabliment al 100%, es tornarà a pagar bitllet.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Recomanem:

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?