previous arrow
next arrow
Slider

9 de juny de 2020. L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal ha engegat una campanya de promoció turística de la comarca per posicionar-se en la propera campanya turística d’aquest estiu. Sota el nom de Baix Penedès, et toca!, aquesta campanya ha estat dissenyada per tal de posicionar-nos com una comarca atractiva i segura, i una excel.lent opció de destí vacacional.

De moment, ja s’ha llençat el vídeo promocional que vol ensenyar alguns dels secrets que el Baix Penedès amaga en els carrers i places dels pobles, i també als seus espais naturals, molts d’ells desconeguts. Destaca 5 aspectes fonamentals per entendre el Baix Penedès: el patrimoni, el paisatge, la gastronomia, l’enologia i les platges com un destí per redescobrir, segur i poc massificat.

Aquesta campanya s’enfoca a atraure el turisme familiar, esportiu i de lleure de proximitat, i també per redescobrir la comarca als mateixos baixpenedesencs que molt sovint desconeixem tot el que tenim ben a prop.

Jaume Casañas, Conseller Comarcal de Turisme ha volgut destacar la importància de promocionar la comarca i donar a conèixer el potencial del Baix Penedès com a destinació turística segura i poc massificada entre el públic familiar de proximitat per aconseguir convertir la propera campanya turística en la més normal possible”.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?