previous arrow
next arrow
Slider

Amb l’objectiu de definir mesures estratègiques per pal·liar els efectes de la Covid-19 al nostre municipi, l’Ajuntament del Vendrell impulsa la TAULA DE DIÀLEG PER A LA REACTIVACIÓ ECONÒMICA I SOCIAL DEL VENDRELL, amb l’acord de tots els grups municipals. L’objectiu de la Taula és el de concretar mesures que ajudin a mitigar les conseqüències de la pandèmia, tant en el curt termini amb l’elaboració d’un pla de xoc econòmic i social, com en el mitjà i llarg termini, repensant el futur i introduint els canvis que ens ajudin a estar més ben preparats en futures crisis o canvis sobtats.

Per aconseguir-ho, la Taula s’ha dividit en dos debats sectorials, un per la reactivació econòmica i el turisme i l’altre per tractar temes socials i de salut. Paral·lelament, s’ha obert un canal digital de participació on tothom, entitats i ciutadania, por fer arribar les seves propostes, responent un petit qüestionari. Aquest es podrà respondre en línia a través del següent formulari: https://bit.ly/3120nl1 fins aquest proper divendres 19 de juny a les 15h.

De les conclusions del debat i de les aportacions rebudes en sortiran les mesures que l’Ajuntament, en el marc de les seves competències i amb els recursos disponibles, adoptarà per fer front a l’impacte que ha tingut la Covid-19.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?