previous arrow
next arrow
Slider

I en una edició en que s’han afegit nous requisits i s’han endurit les condicions per obtenir-lo

L’Ajuntament de Calafell ha aconseguit la nota màxima (el 100%) en el segell de transparència Infoparticipa, que atorga anualment la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Calafell puja nota en relació als darrers anys i se situa entre els municipis més transparents de Catalunya. Però ho fa en una edició del guardó en què la UAB ha afegit nous requisits i ha endurit les condicions per concedir-lo.

Calafell havia repetit puntuació (94,23%) els últims quatre anys. En l’edició de 2016 (relativa a l’any 2015) es va aconseguir l’excel·lent, quan els dos anys anteriors s’havia suspès, amb notes inferiors al 40%. Segons l’alcalde, Ramon Ferré, “aquest segell no és un objectiu per ell mateix, sinó per tot el que té al darrera”. Ferré afegeix: “Fa gairebé cinc anys, quan vam entrar, li vam donar un canvi radical a la transparència de l’Ajuntament. Tota la feina feta des de llavors, assoleix ara la màxima recompensa”.

El lliurament del guardó es farà en un acte públic el proper 31 de març, a les 17 hores, al Rectorat de la UAB.

El segell Infoparticipa valora el grau de transparència dels ajuntaments, a partir d’un seguit d’indicadors relatius a les seves webs, avaluats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB. Els avaluadors tenen en compte no tan sols la informació oferta pels ajuntaments en aquest canal, sinó que sigui clara i fàcil de trobar. En concret, puntuen molt que les dades estiguin sempre actualitzades i siguin comprensibles.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?