Slider

Dins el Pla d’Actuació de Turisme 2020 finançat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Baix Penedès ha contractat la publicació d’un anunci a la prestigiosa revista bianual ENOGUIA CELLERS, per posar de relleu el Baix Penedès i els seus actius enoturístics: “Platges, enoturisme, tradicions i gastronomia”  amb una imatge de platja i de tast de vi, que ressalta tant l’encant de les nostres platges com la tradició vitivinícola i enoturística del Baix Penedès.

Des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal s’expliquen els objectius de la campanya: “Creiem necessari incentivar el turisme a la nostra comarca en aquests moments, i posicionar la nostra destinació com a preferent, tant pel turisme local i de proximitat, com pel turisme estranger. El sector enoturístic del Baix Penedès és de molta qualitat i potent.”

La publicació Enoguia Cellers té una tirada de 12.000 exemplars que es distribueixen principalment a totes les oficines d’informació i turisme de la demarcació de Tarragona, i també a l’Alt Penedès.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?