previous arrow
next arrow
Slider

Dins el Pla d’Actuació de Turisme 2020 finançat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Baix Penedès ha contractat la publicació d’un anunci a la prestigiosa revista bianual ENOGUIA CELLERS, per posar de relleu el Baix Penedès i els seus actius enoturístics: “Platges, enoturisme, tradicions i gastronomia”  amb una imatge de platja i de tast de vi, que ressalta tant l’encant de les nostres platges com la tradició vitivinícola i enoturística del Baix Penedès.

Des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal s’expliquen els objectius de la campanya: “Creiem necessari incentivar el turisme a la nostra comarca en aquests moments, i posicionar la nostra destinació com a preferent, tant pel turisme local i de proximitat, com pel turisme estranger. El sector enoturístic del Baix Penedès és de molta qualitat i potent.”

La publicació Enoguia Cellers té una tirada de 12.000 exemplars que es distribueixen principalment a totes les oficines d’informació i turisme de la demarcació de Tarragona, i també a l’Alt Penedès.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?