previous arrow
next arrow
Slider

La Xarxa Vendrellenca demana solucions a Foment

La Xarxa Vendrellenca ha fet públic que els mesuraments de soroll fets el passat 14 de juliol al carrer Pardal del barri de Torreblanca, al Vendrell, han donat positiu. L’informe corresponent als mesuraments de soroll ambiental produïts pel trànsit de vehicles per l’N-340 han estat revisats pel Servei de Prevenció i Control de la Contaminació Acústica i Lumínica de la Generalitat.

La Xarxa Vendrellenca s’ha dirigit a la unitat de carreteres del ministeri de Foment de la província de Tarragona per comunicar-los els nous mesuraments i demanar “solucions tècniques per reduir el soroll al carrer del Pardal del barri Torreblanca”.

La prova de decibels conclou: “considerant que els valors obtinguts són representatius dels valors anuals, els nivells d’avaluació en els períodes dia, vespre i nit superen en 3, 2 i 8 dB (A) respectivament el valor de l’objectiu de qualitat fixat”.

El mesurament es va realitzar des d’un adossat unifamiliar del carrer del Pardal, a uns 30 metres del límit de la carretera N-340, abans d’arribar a la rotonda d’enllaç amb la C-32, a l’alçada del PK 1188, a la banda de la calçada dels vehicles que circulen en sentit Tarragona.

L’excés de soroll al barri Torreblanca a causa del trànsit de vehicles és un problema que ve de lluny. Aquests mesuraments confirmen els que ja es van fer el 2016. Tot i això, el Ministeri de Foment va decidir fer nous mesuraments per comprovar si la prohibició del pas de camions per la carretera, que van entrar en vigor el setembre del 2018, podia haver suposat un canvi en els decibels que arriben al nucli urbà vendrellenc. El problema no es va solucionar i el soroll que pateixen els veïns del carrer del Pardal segueix sent superior al que està fixat com a màxim, tant de dia com de nit.

Podeu descarregar l’informe en el següent enllaç

20-T0020-N-340.X.Vendrellenca-EL VENDRELL_SIGNAT

Recordeu que el Canal Baix Penedès es una eina per mantenir informada a la població de tots els aspectes que els cal saber, si coneixes qualsevol informació que sigui rellevant per a tu o els teus veïns no dubtis en fer-nos ho saber.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?