previous arrow
next arrow
Slider

La Bisbal celebrarà la Festa Major ‘emmascarada’ del 14 al 16 d’agost

L’alcaldessa Angès Ferré: “Hem considerat oportú limitar l’assistència als actes als veïns del municipi”

La Bisbal del Penedès ha preparat la ‘Festa Major emmascarada’, la festa major adaptada a les mesures de prevenció de la Covid-19 i adreçada als veïns del municipi, tant els empadronats com aquells que disposen d’un habitatge a la Bisbal del Penedès.

Incorporen més que mai la salut, la prudència i la responsabilitat i mantenint l’essència i la il·lusió de la Festa Major de la Bisbal del Penedés, els actes començaran el divendres 14 d’agost a la tarda i finalitzaran el diumenge 16 d’agost al vespre. S’han programat actes que es poden gaudir des de finestres, terrasses, terrats i balcons o des del carrer, com ara la cercavila amb les entitats del municipi (el Grup de Geganters i grallers de la Societat, el Ball de Diables i diablons de la Bisbal, el Ball de Gitanes de la Bisbal i la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès), el sopar a la fresca, el castell de foc, les matinades i l’espectacle infantil itinerant. També tindran lloc actuacions a l’envelat amb aforament limitat i inscripció prèvia, adreçats a empadronats i persones que tinguin una segona residència a la Bisbal del Penedès.

L’alcaldessa Angès Ferré ha explicat que “l’objectiu és que puguem organitzar una festa adreçada a tota la gent de la Bisbal però evitar massificacions i com que hem de preservar les mesures de distanciament i, alhora, hi haurà molts actes amb aforament limitat, donades les circumstàncies actuals marcades per la Covid-19 hem considerat oportú limitar l’assistència als actes als veïns del municipi”.

Entre els actes que tindran l’aforament limitat s’hi troben les actuacions a l’envelat, per a les quals serà imprescindible fer una inscripció prèvia. Es durà a terme un concert de Festa Major amb l’Orquestra Selvatana i un concert de jazz amb el grup EmsembleBé, organitzat per les Corals Antistiana. Des del Club d’escacs de la Societat també s’han organitzat les partides d’escacs a la fresca, amb inscripció prèvia, i la Joventut Bisbalenca CF. farà el tradicional partit de futbol de Festa Major a porta tancada.

Tenint en compte les circumstàncies actuals, l’Ajuntament ha previst emetre, a través de Youtube, el pregó de la Festa Major -que anirà a càrrec dels alumnes de 6è de primària de l’Escola Ull de Vent i un vídeo especial amb les colles castelleres que enguany no podran participar en la Diada Castellera del 15 d’agost.

L’ús de la mascareta serà obligatori en tots els actes, tant els que es facin al carrer com els que es duguin a terme en altres espais, com ara l’envelat. Per aquest motiu, l’Ajuntament repartirà unes mascaretes que ha confeccionat especialment per a la Festa Major que estan inspirades en el vestuari de les entitats de cultura popular bisbalenques.

Quant al programa de la Festa Major, aquest es farà arribar a partir del dimarts 4 d’agost a totes les llars, en format paper i també es publicarà a l’aplicació eBando perquè els veïns el puguin consultar i descarregar.

Recordeu que el Canal Baix Penedès és una eina per mantenir informada a la població de tots els aspectes que els cal saber, si coneixes qualsevol informació que sigui rellevant per a tu o els teus veïns no dubtis en fer-nos-ho saber.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?