previous arrow
next arrow
Slider

La DO Penedès ha començat a collir aquesta setmana les primeres varietats d’una verema que arriba “profundament marcada pel míldiu i la covid-19”, segons destaca l’ens en un comunicat. El Consell Regulador subratlla que l’anyada d’aquest 2020 es caracteritza per “l’esforç i el treball intens” dels viticultors per mantenir la qualitat del producte malgrat els efectes econòmics de la pandèmia i els estralls provocats pel fong a la vinya. El sector fa setmanes que avisa que hi haurà pèrdues elevades per culpa de la plaga del míldiu, tot i que encara no estan quantificades. Aquest any la collita s’ha avançat un parell de setmanes en comparació el 2019, especialment per la pujada de temperatures que va haver-hi a finals de juliol.

Les primeres varietats que s’han començat a veremar aquesta setmana han estat el Muscat de Frontignan i el Chardonnay, dedicades a l’elaboració de vins tranquils. Els cellers preveuen començar d’aquí a poc temps la collita de Macabeu, mentre que a finals d’agost el Xarel·lo, seguit de la Parellada, la Garnatxa i la Carinyena.

 

Recordeu que el Canal Baix Penedès és una eina per mantenir informada a la població de tots els aspectes que els cal saber, si coneixes qualsevol informació que sigui rellevant per a tu o els teus veïns no dubtis en fer-nos-ho saber.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?