previous arrow
next arrow
Slider

El passat dissabte dia 22 es va presentar el número dos de la revista Chunido que va comptar com a conductor de l’acte l’eminent catedràtic de la Universitat de Barcelona, el Sr. Joan Santacana que va fer una petita dissertació sobre les revistes d’investigació de caràcter local que no deixen de tenir el seu mèrit amb estudis que del contrari restarien inèdits. Al mateix temps que de passada va destacar la gran tasca del Dr. Ramon Dachs a Calafell on va arribar el 1917.

La presentació es va fer a la Biblioteca Municipal atès l’actual situació sanitària que ens va obligar a ocupar un espai més ampli per deixar l’oportuna separació per al públic assistent. Malgrat aquest canvi d’ubicació el públic va respondre a la convocatòria i va omplir de sobres l’espai reservat.

La sorpresa va ser poder comptar amb la presència de dos descendents – vinguts expressament des d’Oviedo – del Dr. Ramòn Dachs, metge de Calafell i que durant cinquanta anys va vetllar també per la salut dels cunitencs. Un article recordant i glossant la seva figura ocupa bona part del contingut del número 2 de la revista.

Pel dissabte dia 12 de setembre i en commemoració de la Diada d’enguany estan preparant una xerrada conferència que versarà sobre Territori i Demografia de Cunit a través dels temps, a càrrec de Roger Benito, doctor en Història Medieval, vell conegut nostre i que ens ha donat aquests últims anys altres conferències de variada temàtica. El lloc de l’activitat serà també a la Biblioteca Municipal a les 12, del migdia.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?