previous arrow
next arrow
Slider

En una carta adreçada als treballadors la cristalera situada a l´Arboç Saint Gonbain Glass , podria tancar definitivament.

Segon informa la direcció la vida útil del forn principal ha arribat al final, el direcrtor general Javier Fernández , indica en aquesta carta que la situació actual del mercat conjuntament amb la falta de perspectiva a curt i mig termini, els costos d´explotació i amb la possibilitat de sumistrar desde altres instalacions, es veuen obligats a plantejar el cesament total de de l´activitat . La direcció iniciarà en breu els processos per obrir negociació amb els treballadors i oferir una sortida social .

La tancada definitiva de la planta del forn GLASS, no implica el tancament de SEKURIT, l´altre part de les llunes de cotxe. L´estat d´alarma va provocar un ERTO vigent des del 19 de març. Actualment no sabem a quants del 390 treballadors directes afecta aquest tancament de GLASS.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?