previous arrow
next arrow
Slider

L’Ajuntament de Cunit ha decidit suspendre els actes que tenia previstos per a la tradicional celebració de l’11 de Setembre, Diada de Catalunya. Es considera que és una decisió responsable, coherent amb les mesures de protecció preses per les insititucions, per evitar el risc de propagació de la Covid-19.

L’Ofrena Floral instucional al monument del Tricentenari i els parlaments, cantada d’”Els Segadors” i altres culturals, doncs, enguany no se celebraran.

La regidora de Cultura, Montserrat Càmara, reconeix que s’ha decidit així perquè, “com a equip de govern, la prioritat és minimitzar els riscos de contagi de la Covid. Malauradament, en aquests moments el risc ha passat a ser alt i estem pròxims a començar el curs escolar”.

Es cancel·la també la sessió informativa per presentar els Pressupostos participatius

L’acte de presentació dels Pressupostos participatius de Cunit i de la presentació de la plataforma Decidim Cunit, prevista pel 10 de setembre al vespre, també ha quedat anul·lada. Per la seva banda, el regidor  de Participació ciutadana, David Marquínez, també manifesta que “lamentem que hagi de ser així, però el primer es la salut dels cunitencs i les cunitenques“.

Foto: Biblioteques Cunit

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?