previous arrow
next arrow
Slider

Segons paraules de Steven Gallo (famós nutricionista novaiorquès), el millor exercici per a mantenir-te en forma i activar la circulació és estirar-te de 3 a 4 minuts en despertar, i moure braços i cames quan camines 20 minuts diaris. Segur que aquest és un consell que més d’una persona adorarà i més a les quals no els agrada anar al gimnàs, fer aeròbic o aixecar pesos, però no deixa de ser certa. En el llit podem fer molts exercicis, com ara flexionar les cames, i pujar i baixar-les 6 vegades o moure els malucs d’un costat a un altre. En internet hi ha molts exercicis per a practicar en ella que poden servir-te d’inspiració i ajuda. Després, ja dempeus, pots estirar els braços com si volguessis tocar el sostre, doblegar la cintura d’un costat a un altre, apujar i abaixar el cap i després moure-la d’un costat a un altre. Recorda també caminar vint minuts diaris a un pas lleuger i després, torna a realitzar estiraments. A part de mantenir-te en forma i activar la circulació, amb aquests exercicis, segur que ira augmentant la teva flexibilitat dia rere dia.

Per consejosdebelleza.com / AMIC – AMIC – Redacció

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?