previous arrow
next arrow
Slider

Segons paraules de Steven Gallo (famós nutricionista novaiorquès), el millor exercici per a mantenir-te en forma i activar la circulació és estirar-te de 3 a 4 minuts en despertar, i moure braços i cames quan camines 20 minuts diaris. Segur que aquest és un consell que més d’una persona adorarà i més a les quals no els agrada anar al gimnàs, fer aeròbic o aixecar pesos, però no deixa de ser certa. En el llit podem fer molts exercicis, com ara flexionar les cames, i pujar i baixar-les 6 vegades o moure els malucs d’un costat a un altre. En internet hi ha molts exercicis per a practicar en ella que poden servir-te d’inspiració i ajuda. Després, ja dempeus, pots estirar els braços com si volguessis tocar el sostre, doblegar la cintura d’un costat a un altre, apujar i abaixar el cap i després moure-la d’un costat a un altre. Recorda també caminar vint minuts diaris a un pas lleuger i després, torna a realitzar estiraments. A part de mantenir-te en forma i activar la circulació, amb aquests exercicis, segur que ira augmentant la teva flexibilitat dia rere dia.

Per consejosdebelleza.com / AMIC – AMIC – Redacció

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?