previous arrow
next arrow
Slider

L’objectiu és el de reforçar i ampliar les xarxes de voluntaris i ajudar-les a esdevenir una eina més de suport veïnal per tal de reforçar els serveis municipals i comarcals de voluntariat social més enllà de la pandèmia de la Covid-19

Dimecres 16 de setembre de 2020. Una de les poques coses bones que ha portat la pandèmia ha estat la creació de xarxes de voluntaris per ajudar a les persones més necessitades durant els moments més durs dels confinaments. Persones anònimes es van auto-organitzar per portar menjar, medicaments o simplement fer companyia als qui més ho necessitaven, per manca de salut, per edat, o per no tenir una xarxa familiar. 

Sovint, aquestes xarxes de persones voluntàries s’han organitzat al marge de les administracions o entitats. Per això des de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès, a través d’un contracte programa del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat, s’ha contractat una tècnica amb l’objectiu d’assessorar aquestes xarxes de voluntaris i ajudar-les a esdevenir una eina més de suport veïnal per tal de reforçar els serveis municipals i comarcals de voluntariat social més enllà de la pandèmia de la Covid-19. 

La feina d’aquesta persona és la d’assessorar aquests grups, a més de facilitar-los equips de protecció (epis) com guants, gel hidroalcohòlic, mascaretes… També s’encarrega d’oferir una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil i de danys per les persones voluntàries.

També s’encarrega de la coordinació amb els diferents grups de voluntaris i de fomentar el voluntariat entre els veïns, no només per la Covid-19, si no més enllà d’aquesta crisi amb l’objectiu de potenciar el suport mutu entre xarxes de veïns i de grups.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?