previous arrow
next arrow
Slider

Foto : Lourdes Meroño

Ramon Tremosa ahir a la sortida de la reunió celebrada a l´Arboç, va asegurar que la Generalitat oferirà diners públics per evitar el tancament del forn de GLASS, durant uns mesos o un any com a mínim.

La reunió es va celebrar a la casa de la  cultura de l´Arboç amb els representants dels treballadors, els alcaldes de l’Arboç, Joan Sans i Banyeres del Penedès, Amadeu Benach; i el delegat del Govern a la vegueria Penedès, Pere Regull

Tremosa va dir que “allargar un any” la continuïtat de l’empresa suposaria “pocs milions d’euros”. “Un dígit, no dos dígits. No estem parlant d’una xifra desorbitada ni un esforç que no puguem fer”, va concretar ; a més va afegir “que la situació al Baix Penedès és extremadament greu, amb l’atur més alt de Catalunya”, i altres empreses que han anunciat que volen tancar. “Com a Govern ens agradaria ajudar perquè no es perdin llocs de treball a la comarca”…”Volem guanyar un temps perquè pensem que la cojuntura pot canviar i el sector de l’autòmobil a Catalunya es rearma”, va afegir a l’explicació de l’oferta feta a Saint Gobain perquè “es pugui evitar el  tancament de Glass a l’Arboç.

També va afegir que Eurodiputats demanaran a la CE que investigui si l’empresa compleix la normativa mediambiental a tot el continent, segons els treballadors la deslocalització en altres punts no cumplirien les normatives mediambientals europees.

 

 

 

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?