previous arrow
next arrow
Slider

Els jardins ecològics són respectuosos amb el medi ambient i res tenen a veure amb els convencionals que veiem en tots els parcs, llocs públics o cases. Per a crear un jardí ecològic, és essencial triar plantes autòctones i llavors orgàniques. El millor és agafar esqueixos de la mateixa naturalesa o elegir llavors BIO. Aquesta elecció garanteix que no han estat manipulades amb fertilitzants, pesticides o tractaments artificials. Cada planta té el seu moment de sembra, però el recomanable per a estalviar aigua és a la tardor, perquè durant l’hivern la planta absorbirà aigua i tindrà temps de créixer i florir per a la pròxima primavera. Si has de comprar la terra, ha de ser ecològica. La millor és la que té fums de cuc que drenen perfectament l’aigua. I els tests si són d’argila natural, donaran al jardí un toc rústic. Per a eliminar les plagues existeixen en el mercat productes ecològics, però fer pesticides casolans és molt més recomanable. Una opció és empolvorar peles d’ou o cendra en el sòl

Per Vivirhogar.es / AMIC – AMIC – Redacció

 

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?