previous arrow
next arrow
Slider
  • El Govern a les Terres de l’Ebre es posa a disposició dels ens municipals per ajudar-los a gestionar les noves mesures establertes per aturar l’expansió de la Covid19
El Govern a les Terres de l’Ebre ha celebrat avui una reunió telemàtica amb els alcaldes i alcaldesses de tots els municipis ebrencs, amb l’objectiu de valorar les noves mesures, aprovades pel Procicat i publicades avui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

La reunió, presidida pel delegat del Govern, ha comptat amb la participació dels representants territorials dels departaments de Salut, Mar Lleixà, i d’Interior, Joan Juan, a més dels responsables de la Regió Policial de les Terres de l’Ebre, l’intendent Vicenç Lleonart, i de Protecció Civil, Miquel Alonso. En aquest sentit, Xavier Pallarés ha volgut deixar palesa, davant els representants del món local, la predisposició i el suport de tots els membres del Govern per ajudar-los a fer front a aquesta nova situació i ajudar-los a gestionar les noves mesures que s’han implementat, “perquè entenem el malestar i comprenem la complicada situació en què es trobarà part de la nostra ciutadania però, hem de ser conscients que només entre tots aconseguirem frenar l’expansió de la Covid19, demanen sacrifici individual per a un bé col·lectiu”.

Al mateix temps, el delegat del Govern ha explicat que si bé la situació sanitària no és tan crítica a les Terres de l’Ebre com a d’altres llocs del país “no podem abaixar la guàrdia, ho hem dit des del primer dia, l’autoprotecció és la millor protecció i cal que seguim les mesures, per a què puguem ajudar a rebaixar la corba de creixement constant de la Covid19 que arrastrem des de fa dies”. Xavier Pallarés confia que les mesures siguin prou efectives per mantenir-les durant 15 dies.

El Govern a les Terres de l’Ebre ha reactivat així, des d’avui, aquestes reunions amb els representants dels ajuntaments ebrencs, que seran periòdiques, tal com es va fer des de l’inici de la pandèmia el mes de març, igual que el canal de whatsaap, que permet fil directe als alcaldes i alcaldesses amb els representants territorials del Govern.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?