previous arrow
next arrow
Slider

Aquest any CALAFELL CONTRA EL CÀNCER ha engegat una campanya diferent i plena de color “Octubre Rosa” per donar visibilitat el dia 19 d’octubre al Dia Internacional contra el Càncer de mama i ho fem amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calafell i més de 80 comerços de la vila. S’ha decorat tots els establiments col·laboradors amb globus roses, cartells, guardioles i les nostres caixetes amb polseres solidàries.

Tota la recaptació d’aquesta campanya anirà destinada a l’associació Aecc Catalunya contra el càncer de Tarragona. El nostre lema és PREVENIR, DETECTAR I COMBATRE. Una vegada més demostrem la solidaritat del nostre municipi i de la seva gent per un Calafell Solidari.

A més el nostre “Equipasuuu” ha gravat un vídeo amb la col.laboració de Canal Baix Penedès, a on volem donar un missatge positiu, que serveixi per recordar a totes les dones que l’autoexploració mamaria és essencial per la detecció precoç de la malaltia. Aquest video el podreu veure a les nostres xarxes socials (twitter- @CalafellC, facebook- Calafell contra el càncer e instagram-Calafellcontraelcancer ) el proper 19 d’octubre.

Per això, demanem a tothom que possi el seu granet de sorra per lluitar contra el càncer , fent un donatiu en qualsevols dels establiments que col.laboren en la campanya.

Calafell contra el Càncer .

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?