previous arrow
next arrow
Slider

El passat divendres 16 d’octubre va tenir lloc la primera de les quatre sessions informatives on-line sobre tramitació electrònica i sobre la tramitació de l’ajut de l’Ajuntament del Vendrell dirigida a empreses i persones autònomes. Les sessions s’han organitzat des de l’Eina, amb el suport de l’Àrea de Transparència de l’Ajuntament del Vendrell.

Durant la sessió es va informar i es va donar a conèixer quins són els passos que cal seguir i què es necessita quan s’ha de fer un tràmit a través de la seu electrònica de l’Ajuntament del Vendrell, i més concretament sobre com dur a terme la tramitació de l’ajut per al manteniment i l’impuls de les persones treballadores autònomes i petites empreses en el context de dificultats generades per la COVID-19. En finalitzar la sessió es van respondre les diferents consultes sobre la nova convocatòria que està preparant l’Ajuntament del Vendrell per a empreses i persones autònomes.

Hi ha tres sessions més sessions programades per les setmanes vinents i són les següents:
Dimecres 21 /10/20 – 18 h
Dijous 29 /10/20 – 14 h
Dijous 5 /11/20 – 14 h

Les persones interessades poden apuntar-se mitjançant aquest Formulari d’inscripció

L’objectiu de les sessions és millorar i facilitar la comunicació de la ciutadania, empreses i entitats amb l’administració pública, permetent que els tràmits es puguin fer des de casa o qualsevol altre lloc durant 24 h al dia i els 365 dies de l’any. I també facilitar i donar a conèixer a empreses i persones autònomes el tràmit de sol·licitud de la nova convocatòria l’ajut.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?