previous arrow
next arrow
Slider

L’Institut Ramon Muntaner, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, l’Ajuntament del Vendrell i l’Institut d’Estudis Penedesencs, organitzen les 16es Jornades del RECERCAT 2020, amb la col·laboració d’altres institucions entre les quals hi ha l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès.

Les jornades es presentaran en una edició híbrida (digital-presencial) i tindran lloc del 29 al 31 d’octubre. El 30 d’octubre, a les 13 hores, es donaran a conèixer les activitats a través de les xarxes socials de l’Institut Ramon Muntaner:

-Novetats editorials dels centres d’estudis.

– Quatre exposicions: “20 anys de l’Associació d’Història Rural”, “Patrimoni contra les cordes”, “Industrialització contemporània al Segrià Nord” i “La vida i l’obra del músic vendrellenc Benvingut Socias Mercadé (1877-1952)”, elaborada per l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès  i produïda pels Amics de l’Orgue del Vendrell i el Grup Pessebrista del Vendrell.

– Cinc audiovisuals dedicats a “L’art de la pedra seca: coneixements i tècniques. Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat”, entre els quals hi ha “La pedra seca al Vendrell” del Grup de Pedra Seca de Sant Vicenç de Calders.

– Trenta-quatre projectes en format de pòsters proposats pels centres d’estudis i ateneus.

– Presentacions a través de la plataforma ZOOM: el 29 d’octubre “Protocol de suport als arxius d’entitats i associacions culturals” i el 31 d’octubre “Patrimoni a debat: reflexions des de la societat civil”.

L’acte presencial tindrà lloc el divendres 30 d’octubre, de 18:30 a 20:00 h., a l’Auditori Tívoli del Vendrell, en el qual es farà el lliurament dels Premis RECERCAT 2020 a una persona i a una entitat de l’àmbit de la cultura i la recerca local que s’hagin distingit per la seva trajectòria o els seus mèrits. Enguany, un dels premiats és el vendrellenc Josep Maria Inglès Rafecas, cronista oficial de la vila del Vendrell. L’acte es clourà amb l’espectacle “Palmira Jaquetti, un cant a la vida”, lectura dramatitzada per Susanna Barranco i Pau Sastre al piano. L’entrada és lliure amb reserva prèvia (retransmès en directe per TV El Vendrell).

Per les dues presentacions a través de la plataforma ZOOM  i l’acte de lliurament dels Premis 2020 és obligatori formalitzar la inscripció que trobareu a https://www.irmu.org/projects/recercat, i enviar-la al correu electrònic merce@irmu.org o contactar al tel. 977401757. Cal tenir en compte que en l’acte presencial a l’Auditori Tívoli s’hauran de respectar les distàncies de seguretat i utilitzar la mascareta en tot moment.

On:

Auditori Tívoli

Plaça del Tívoli, 3-7

43700 El Vendrell

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?