previous arrow
next arrow
Slider

Es detecta un brot de coronavirus a l’Hospital del Vendrell amb 12 positius dels quals 7 són pacients i 5 treballadors. El centre ingressarà a partir d’avui pacients covid positiu a la planta d’aguts.

Video RTVELVENDRELL.cat

El Departament de Salut informa d’un brot de covid-19 a l’hospital del Vendrell que afecta set pacients i cinc treballadors. Dimarts passat es va fer una prova PCR a un usuari que presentava simptomatologia i el resultat va confirmar un positiu de covid-19. Arran d’aquest cas es va fer un cribratge de tota la planta afectada amb el resultat final de set pacients amb PCR positiva -sense símptomes o amb símptomes lleus- i amb cinc professionals que estan aïllats a casa. La majoria de pacients són d’atenció intermèdia i el centre indica que cap membre de medicina interna ha resultat positiu. Atesa aquesta situació, l’hospital ingressa des d’aquest divendres pacients positius de coronavirus a la planta d’aguts. El centre manté les visites restringides a un acompanyant per malalt, només en aquells casos de pacients dependents i sempre sota el criteri dels facultatius.

Precisament, l’Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes va anuncia dimarts dotze casos positius de covid-19 dins el centre. Segons va informar el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf, aquest dilluns es va constatar que hi havia una persona infectada i es van començar a practicar proves PCR a tots els pacients i al personal sanitari, en un cribratge que encara s’està practicant. Fins ara, vuit pacients ingressats i quatre professionals han donat positiu. Tots son de dues plantes diferents i estan aïllats a les respectives habitacions. Per minimitzar el trànsit de persones, l’Hospital ha desprogramat algunes operacions no urgents i ha restringit les visites.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?