Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

Del 29 al 31 d’octubre de 2020 el Vendrell serà la seu de les 16es Jornades de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana (RECERCAT) en una edició híbrida (digital-presencial). Llegiu atentament les nombroses activitats programades, entre les quals hi ha propostes presentades per l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès, l’Institut d’Estudis Penedesencs, els Amics de l’Orgue del Vendrell i el Grup de Pedra Seca de Sant Vicenç de Calders.

L’únic acte presencial serà el lliurament de Premis RECERCAT 2020 que tindrà lloc el 30 d’octubre a l’Auditori Tívoli del Vendrell a les 18.30 h. i pel qual es requereix reserva prèvia. Enguany, un dels premiats és el vendrellenc Josep Maria Inglés Rafecas, per la seva important trajectòria en l’àmbit de la recerca local. Veure informació. També disponible al nostre Facebook.

Podeu descarregar el dossier aqui.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?