previous arrow
next arrow
Slider

Des d’avui mateix, a moltes de les papereres de Cunit podreu veure un adhesiu amb el missatge “Diposita aquí el teu masclisme”.

“Diposita aquí el teu masclisme” és una iniciativa de l’Institut Català de les Dones amb la col.laboració dels ajuntaments com el de Cunit, que té per objectiu sensibilitzar la població contra el masclisme. Perquè pensem que reconèixer el masclisme i desmuntar-lo llençant-lo simbòlicament a les papereres és important donat que no podem lluitar-hi en contra si primer no és reconegut. Cal identificar-lo per poder eliminar la desigualtat social que genera. Per aconseguir la igualtat efectiva i no provocar una doble discriminació, s’han de desemmascarar les desigualtats socials, polítiques, econòmiques i jurídiques que pateixen les dones.

D’acord amb la Llei 5/2008 del Dret de les Dones a erradicar la violència masclista https://www.parlament.cat/document/nom/TL75.pdf  el masclisme és el concepte que de forma més general defineix les conductes de domini, control i abús de poder dels homes sobre les dones i que, alhora, ha imposat un model de masculinitat que encara és valorat per una part de la societat com a superior. La violència contra les dones és l’expressió més greu i devastadora d’aquesta cultura, que no només destrueix vides, sinó que impedeix el desenvolupament dels drets, la igualtat d’oportunitats i les llibertats de les dones”.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?