previous arrow
next arrow
Slider
  • Es posarà en marxa un programa de préstecs dirigit a empreses catalanes que necessitin desenvolupar un pla de viabilitat

El Govern ha aprovat posar en marxa una nova línia d’ajuts per a la reactivació industrial post-Covid-19 amb un pressupost de més de 9 milions d’euros. El Departament d’Empresa i Coneixement, a través d’Avança (Empresa de Promoció i Localització Industrial de Catalunya SA), engega aquesta nova línia de préstecs participatius per a empreses catalanes que hagin de desenvolupar un pla de viabilitat.

En aquest sentit, la situació generada per la Covid-19 fa necessari recuperar el programa de préstecs per ajudar a superar la situació de manca de liquiditat necessària per a la supervivència empresarial, així com contribuir a fer més sòlida la posició financera per encaminar l’empresa a defensar la seva viabilitat en el mercat.

La Línia de reactivació industrial post-Covid-19 té les característiques següents:

  • Import màxim del préstec unitari: 3.000.000 euros.
  • Amortització única del principal al venciment.
  • Termini mínim de 3 anys i màxim de 8 anys.
  • Tipus d’interès fix: Euribor a un any més un diferencial màxim del 10%.
  • Tipus d’interès variable: addicional fins a un màxim d’un 10% de l’EBITDA de la Societat (l’EBITDA és el resultat brut d’explotació de la Societat abans de deduir la càrrega financera, amortitzacions, depreciacions i l’impost de societats, i sense considerar els ingressos o despeses de caràcter extraordinari).
  • Amb garanties personals i/o immobiliàries.
  • Préstec (principal més interessos) convertible en capital (accions o participacions) de la societat beneficiària del préstec participatiu.

Les variables específiques de cada préstec, import, termini, carència, tipus fix i tipus variable es determinaran en funció de les necessitats de l’empresa per tenir capacitat de continuïtat futura i ser econòmicament rendible, dins les característiques fixades prèviament.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?