previous arrow
next arrow
Slider

·     “El meu objectiu és que tots els recursos vagin de manera directa a garantir l’activitat econòmica”, ha assegurat

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha explicat que el Govern està “posant tota la carn a la graella perquè cap empresa tanqui”. En l’acte de presentació del projecte ‘Aixeca el teu negoci’, que han impulsat les cambres de Catalunya i que té com a objectiu ajudar les empreses a superar la situació econòmica generada per la Covid-19, Tremosa ha insistit en la necessitat de fer un esforç “per salvar empreses i garantir-ne la continuïtat”, i ha agraït a les cambres de comerç la seva col·laboració en aquesta feina.

El conseller ha fixat com a fita “que les empreses, autònoms, pimes o micropimes aguantin l’activitat fins als mesos de febrer o març”, ja que serà aleshores quan la introducció generalitzada dels testos ràpids, fiables i barats podrà contribuir a normalitzar l’activitat dels sectors econòmics més afectats per la Covid-19. Per això, ha recordat que el Departament d’Empresa i Coneixement ha mobilitzat “gairebé 110 milions d’euros per al sector de la restauració i els establiments de bellesa”, o que el Govern va aprovar ahir mesures com ajuts als autònoms o una rebaixa del tram autonòmic de l’IRPF per a les rendes més baixes. “El meu objectiu és que, quan acabi l’any, el Departament d’Empresa i Coneixement tingui 0 euros per gastar i que aquests recursos hagin anat de manera directa a garantir l’activitat econòmica”, ha reblat.

Tremosa ha remarcat el paper de les cambres de comerç en tota aquesta labor per la seva proximitat al teixit empresarial, i ha celebrat la campanya ‘Aixeca el teu negoci’, impulsada pels 13 ens camerals del país, perquè contribuirà a que cap empresa, pime, micropime o autònom quedi sense informació de quins recursos estem posant a la seva disposició per passar aquests mesos tan difícils”. ‘Aixeca el teu negoci’ oferirà a autònoms i empreses serveis gratuïts en 8 àmbits diferents per tal que puguin mantenir la seva activitat.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?