previous arrow
next arrow
Slider
Coronavirus outbreak and coronaviruses influenza background as dangerous flu strain cases as a pandemic medical health risk concept with disease cells as a 3D render

Quan sortim de casa i sabem que no tornarem en unes hores o fins i tot si passarem el cap de setmana fora, segurament mirem el part meteorològic per a saber amb quin clima ens trobarem. Plourà? Farà sol? Fred? Es tracta d’una cosa que cada vegada fem més utilitzant serveis de les grans plataformes de dades de la xarxa com ho és per exemple Google. Succeeix d’igual manera quan volem planificar una ruta amb cotxe. Qui no utilitza Google Maps per a conèixer l’estat de les carreteres?

Ara imaginem una altra situació en la qual per a decidir com ens movem quan sortim de casa, el que mirem sigui l’estat de la pandèmia. Això és el que vol aconseguir Google amb la seva nova eina. Es tracta d’una nova capa de Google Maps en la qual podrem veure els llocs en els quals el virus està més estès. Per a activar aquesta funció que ja està disponible, només haurem de prémer la icona de coronavirus perquè el mapa passi a definir la cartografia de la pandèmia.

Per a aconseguir-ho, Google utilitza dades de prestigioses institucions. En el cas estatunidenc utilitza fonts com la Universitat Johns Hopkins, el diari New York Times i Wikipedia. Al mateix temps el cercador pren la informació de l’Organització Mundial de la Salut per a oferir-nos consells en els nostres desplaçaments.

Així mateix el mapa ofereix diferents colors en funció dels nivells de contagi davant els quals ens enfrontare

Per Tecnonews / AMIC – AMIC – Redacció

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?