previous arrow
next arrow
Slider
  • El conseller d’Empresa i Coneixement ha inaugurat la XXV Jornada dels Economistes, que el Col·legi d’Economistes de Catalunya celebra de manera telemàtica sota el lema “Joves i futur: formació, ocupació i emancipació”

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha afirmat avui que “l’obligació” de les administracions públiques és “facilitar els marcs fiscals, laborals, energètics i empresarials per fomentar l’emprenedoria”, retenir el talent i “facilitar i millorar l’accés dels joves al mercat de treball”. “Catalunya és un país de talent i amb les polítiques públiques hem de facilitar que aquesta generació digital pugui excel·lir”, ha manifestat. El conseller Tremosa ha participat aquest matí en la inauguració de la XXV Jornada dels Economistes, que el Col·legi d’Economistes de Catalunya celebra avui de forma telemàtica sota el lema “Joves i futur: formació, ocupació i emancipació”.

En la seva intervenció, el titular d’Empresa i Coneixement ha lamentat que “tenim la generació probablement més ben formada i informada de la història, però, alhora, la més castigada i perjudicada per crisi de la Covid-19“Una civilització que expulsa la seva millor generació del mercat laboral té un problema profund”, ha lamentat. I en aquest sentit ha deixat clar que “l’objectiu comú que perseguim les administracions és facilitar i millorar l’accés dels joves al mercat laboral” i afavorir “aquesta revolució cap a la nova realitat digital per continuar sent un país avançat”.

En aquest sentit el conseller Tremosa ha recordat que el Govern de la Generalitat ha impulsat el Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement, “un acord polític” que servirà per orientar les futures polítiques públiques amb l’objectiu de fer de Catalunya un país capdavanter en innovació i amb una economia basada en el coneixement. “Volem que la recerca i la investigació recuperin el paper que tenien abans de la crisi de 2010 al pressupost de la Generalitat”, ha dit el titular d’Empresa i Coneixement, que ha insistit que “treballarem perquè així sigui en col·laboració amb totes les administracions”, ha afirmat. El PN@SC preveu assolir una despesa global en R+D+I del 2,12% del PIB català l’any 2024.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?