previous arrow
next arrow
Slider

El Pla Educatiu d’Entorn és un projecte educatiu de col·laboració entre l’Ajuntament del Vendrell i la Generalitat de Catalunya que està funcionant des del curs 2004/05. L’objectiu principal d’aquest projecte és l’assoliment de l’èxit educatiu, personal i social dels infants i joves del Vendrell, especialment dels que tenen més necessitats o estan en risc d’exclusió social.

Al curs passat el Pla Educatiu d’Entorn va constituir la Comissió Inclusiva on es vol donar suport a les entitats i iniciatives que ja hi ha al Vendrell, i fomentar-ne de noves, pel que fa a activitats extraescolars i de vacances per a infants amb diversitat funcional. Així doncs aquesta comissió està formada per les diferents entitats que tenen a veure amb aquests infants i joves, i altres administracions que donen suport o potencien aquests tipus d’activitats, amb la finalitat que aquests infants i joves puguin accedir a qualsevol activitat que vulguin inscriure’s.
I, en aquesta línia, avui s’ha presentat un recull de recursos i activitats inclusives que ofereixen serveis municipals i entitats del Vendrell per a infants i joves del municipi.

La regidora d’Educació, Silvia Vaquero, ha destacat que “s’ha treballat de forma conjunta amb els serveis municipals i les entitats per poder presentar aquest recull de recursos i activitats inclusives, que són tan importants per al desenvolupament social i pedagògic dels infants i joves del nostre municipi”.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?