Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

L’ajuntament de Cunit continua el Pla de renovació dels parcs infantils del municipi. De la mateixa manera que s’està portant a terme des de fa més d’un any el manteniment i adequació de la via pública, els parcs infantils del municipi són objecte d’un seguit d’actuacions per posar-los al dia.

Depenent de les necessitats de cada parc, es troben espais on s’estan renovant els elements, ampliant-los i suprimint els antics i els que es troben en mal estat. L’objectiu és que siguin espais segurs on els més menuts i les seves famílies puguin gaudir del temps lliure.

En aquesta ocasió, s’han retirat els jocs existents del parc del C Roselló amb C Progrès esperant a substituïr-los per uns de nous. I també s’està fent el canvi de la zona de jocs de Valparaiso Platja, pel mateix motiu, per l’antiguitat dels elements. En aquest espai s’instal·laran properament els nous jocs infantils.

Jaume Casañas, regidor de Via Pública explica que “Som conscients que durant uns anys hi ha hagut una manca en inversions en via pública, i alguns parcs havien quedat antics o en mal estat. Progressivament, anirem millorant l’espai públic i els parc infantils”.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?