previous arrow
next arrow
Slider

El Ple del Consell Comarcal del Baix Penedès ha aprovat aquest passat dimecres 18 de novembre en sessió extraordinària, un pressupost consolidat de 15.855.139,27€ per a l’exercici de 2021, amb els vots a favor del PSC, PDEcat, Erc i En Comú Podem, l’abstenció d’Alternativa Municipalista, el PP i Ciutadans. Joan Sans, President del Consell ha agraït el recolzament als pressupostos i ha destacat que cap grup hi hagi votat en contra: “Són una pressupostos centrats en combatre els nefastos efectes de la crisi socio-econòmica provocada per la Covid-19 i que afecta directament a molts famílies de la comarca. És moment d’anar tots junts remant en la mateixa direcció per ensortir-se’n”

El pressupost aprovat pel 2021 té un fort component social, amb la cohesió social i el suport a les famílies com les partides que més han crescut tenint en compte l’afectació que ha tingut la Covid-19 en el teixit social i familiar de la comarca. En relació al darrer pressupost de 2020 creix en un 16,22% i en termes absoluts, l’augment és de més de 2,2 milions d’€. 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?