previous arrow
next arrow
Slider

L’ajuntament de Cunit vist el Pla d’Obertura aprovat pel PROCICAT d’aplicació a partir del dia 23 de novembre, ha acordat les següents actuacions pel que fa als equipaments en els àmbits de la cultura i l’esport, respecte el Primer Tram del Pla:

La Biblioteca Marta Mata reobre les sales de lectura amb un aforament màxim del 50%.

Espais esportius municipals:

1. Obertura de les instal·lacions a l’aire lliure amb un aforament del 50%:
a. Camp de Futbol Municipal
b. Zona Esportiva Municipal Tennis
c. Pista coberta Pompeu Fabra

2. Obertura de les instal·lacions espai tancats al 30%:
a. Pavelló Municipal

3. NO OBERTURA del CEM ELS JONCS: L’ajuntament considera que aquesta instal·lació no procedeix a la seva obertura ja que després d’aquesta darrera aturada d’un mes seguit, cal fer una posada en marxa de les instal·lacions tècniques (Climatització, Calderes…) a més de redissenyar de nou els protocols per a la modificació d’aforaments a les sales. 

Per això, es creu convenient aplaçar la reobertura d’aquesta instal·lació fins a la Fase 2 del Pla, per tal de garantir un servei de qualitat i una experiència correcta a tots i totes els nostres abonats i cursetistes. Coneixedors de les ganes dels abonats per tornar a realitzar activitat física i el perjudici que aquesta decisió els ocasiona, l’Ajuntament de Cunit ha decidit que s’oferirà a tots els abonats la gratuïtat del temps que estigui en funcionament la instal·lació al mes de desembre, condicionat a la continuïtat com abonat al mes de gener.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?