previous arrow
next arrow
Slider

Avui al matí, l’alcalde del Vendrell. Kenneth Martínez ha rebut a l’Ajuntament les 9 persones contractades dins del programa Treball i Formació (TREFO) de l’Eina, que van iniciar la seva activitat laboral el passat 17 de novembre

El programa de Treball i Formació Covid-19 va adreçat a aquelles persones que han perdut la feina a partir del 16 de març de 2020 i a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts, amb dues línies:

La línia COVID amb accions d’experiència laboral i accions de formació dirigides a persones inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades a partir del 16 de març de 2020. S’han contractat 2 persones per fer intervenció social a l’Esplai del Tívoli i 2 per fer tasques d’informació (1 al SAC i 1 a Serveis Municipals).

I la línia PANP-COVID amb accions d’expèriencia laboral i accions de formació dirigides a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts. Tenen caràcter prioritari les persones més grans de 45 anys i les persones que tinguin reconegut oficialment un grau de discapacitat igual o superior al 33%. S’han contractat 3 persones com a peons de neteja (retirada d’herbes) i 2 per fer tasques d’informació a l’Eina.

En les dues línies hi ha dues actuacions a desenvolupar:

Accions d’experiència laboral amb l’objectiu de facilitar la pràctica laboral de les persones participants mitjançant el desenvolupament de treballs de caràcter públic i interès social. La durada del contracte és de 9 mesos amb una jornada laboral del 100%.

A c c i o n s f o r ma t i v e s d e c a r à c t e r o b l i g a t o r i a m b l ’ o b j e c t i u d e d e s e n v o l u p a r u n e s a c t i v i t a t s formatives transversals durant l’acció d’experiència laboral (habilitats de comunicació, treball en equip i riscos laborals).

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?