previous arrow
next arrow
Slider

L’Ajuntament de Cunit ha aprovat una nova línia d’ajudes, de 50.000€, al sector econòmic local després d’haver concedit ja més de 41.000 euros en la que va ser la primera acció de suport directe a microempreses i autònoms de Cunit al mes de juliol.

Les ajudes es poden demanar a partir de divendres 27 de novembre i fins el proper 16 de desembre inclòs. 

S’han de fer les sol·licituds via telemàtica seguint la següent ruta: Seu electrònica.

Malgrat que el Decret d’aprovació de l’Estat d’Alarma i pròrrogues successives ja no es troben en vigor, el govern cunitenc considera que els efectes de la pandèmia no han desaparegut i que, per tant, és necessari continuar les accions d’ajuda a les empreses afectades pel tancament obligatori i que van patir una pèrdua d’ingressos significativa.

Actualment continuen les restriccions en aforaments de clients/es als establiments comercials; les restriccions de mobilitat; les distàncies de seguretat exigides, entre altres causes (de caràcter psicosocial, però de similar importància) que afecten el sector comercial i turístic del nostre municipi; un sector constituït per petites empreses que respon a un model comercial de proximitat (petits comerços) i un sector turístic de segona residència.

En paraules de l’Alcaldessa, Dolors Carreras “seguim ajudant als autònoms, comerços o petites empreses de Cunit a continuar amb la seva activitat. Volem estar al costat del nostre comerç, el de sempre, el de Cunit; a prop dels establiments que s’han vist afectats de forma important per la situació de crisis sanitària”.

Tenint en compte la situació epidemiològica actual i les conseqüències per l’economia local, es dóna llum verda a un nou paquet d’ajudes al teixit econòmic de Cunit (autònoms/es i microempreses) amb una dotació econòmica de 50.000 euros.

En aquesta convocatòria es tindran en compte les pèrdues econòmiques ocasionades directa o indirectament per l’estat d’emergència sanitària ocasionada pel COVID-19. En aquest sentit, a més de la documentació habitual, els establiments sol·licitants hauran de presentar una declaració de pèrdues econòmiques ocasionades directament o indirectament per l’estat d’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19 en el període març-juny de 2020, en comparació amb les del període març-juny 2019.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?