previous arrow
next arrow
Slider

Cada família arbocenca, segons el nombre de membres, rebrà entre 20€ i fins a un màxim de 60€ en “ARBOCETES”, la nova moneda que s’ha creat i que tindrà validesa mentre duri la campanya, del 19 de desembre fins al 15 de febrer

L’ajuntament de l’arboç posarà en marxa en els propers dies una nova campanya comercial amb l’eslògan: “el nostre comerç, el millor regal” per ajudar d’una manera directa a les famílies i també el comerç i serveis de proximitat durant la campanya de Nadal i fins al 15 de febrer. Amb aquest objectiu injectarà 75.000 € en vals de compra en “arbocetes”, la nova moneda local que ha creat l’ajuntament i que serà vàlida durant el temps que duri la campanya, del 19 de desembre al 15 de febrer, en els comerços que hi participin.

L’ajuntament entregarà a totes les famílies arbocenques vals en “arbocetes” per valor de 20 € a 60 € per unitat familiar, depenent del nombre de membres. Hi han 3 tipus de vals d’arbocetes, tots de 5 €, segons la tipologia de servei: alimentació, salut i estètica i comerç al detall. Per aconseguir les “arbocetes”, un membre de la unitat familiar podrà recollir els vals a l’ajuntament amb el DNI, nie o passaport. També es poden sol·licitar fent una instància a través de la seu electrònica i es rebran per correu electrònic.

Per la seva banda, els comerços participants hauran de posar un cartell que proporcionarà l’ajuntament on s’informarà que és un comerç adherit a la campanya i que accepten “arbocetes” d’una de les 3 tipologies. A la web arbocenc.Cat hi haurà la llista actualitzada amb tots els comerços participants. És important remarcar que el fet de participar en aquesta campanya no suposarà cap cost econòmic pel comerç. I l’ajuntament abonarà quinzenalment el valor dels tiquets a cada comerç.

Els comerços que hi vulguin prendre part, només cal que es baixin l’app que es diu “l’arboç de butxaca” i es donin d’alta fins dimecres 8 de gener de 2021.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?