previous arrow
next arrow
Slider

Es compta amb un pressupost de 103.200€ per elaborar el Pla i assessorar al màxim nombre d’empreses

Dijous 16 de desembre de 2020. El Consell Comarcal del Baix Penedès va iniciar el passat mes de novembre un nou projecte que té per finalitat la redacció d’un Pla de Reactivació Econòmica pel Baix Penedès i posar-lo en marxa el primer trimestre de 2021.

El Conseller de Promoció Econòmica Miguel Ángel Perín, ha explicat en la roda de premsa de presentació, que ens trobem en una situació molt difícil per tots i totes i també per les empreses amb la davallada de l’activitat econòmica. A moltes empreses els ha ferit de mort i d’altres pateixen molt la situació. Necessitem tenir una foto de la realitat empresarial del territori per saber exactament com ens està afectant la crisi del Covid-19. Aquest Pla de reactivació pretén ser un full de ruta per tirar endavant buscant les oportunitats. Volem que les empreses se’l facin seu.

Amb tot, Joan Sans, president del Consell Comarcal ha afegit que “aquest Pla de reactivació és prioritari pel Consell com un primer pas per ajudar al teixit empresarial, però no ens quedarem aquí. Com ja hem demanat en anteriors ocasions, necessitem un pla de xoc per fer front a la crisi industrial i l’elevada xifra d’aturats a la nostra comarca. El calendari electoral no ens ajuda però fem una crida a totes les administracions perquè cal iniciar ja la Taula pel Baix Penedès per prendre decisions davant de la situació crítica en que ens trobem”.

Aquest programa, amb un pressupost de 103.200€, forma part d’una subvenció que ha rebut el Consell Comarcal per part de la Generalitat de Catalunya, per tal de pal·liar els efectes desfavorables de la situació provocada per la crisi sanitària i la seva repercussió a l’activitat econòmica al territori i tindrà una durada de 12 mesos.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?