Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow
  • El dispositiu estarà en funcionament dijous 7 i divendres 8 de gener
  • Es faran proves PCR a la població asimptomàtica

El Departament de Salut posa en marxa al municipi de Vilafranca del Penedès un cribratge intensiu per detectar possibles contagis de COVID-19. El dispositiu estarà en funcionament dijous 7 i divendres 8 de gener, de 9 a 14 h i de 15 a 20 h, al local dels Falcons de Vilafranca (carrer del Doctor Pasteur, 7).

Es tracta d’una estratègia conjunta en la lluita contra la COVID-19 del Departament de Salut amb l’Atenció Primària Metropolitana Sud de l’Institut Català de la Salut, i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el Servei de Vigilància Epidemiològica.

Aquesta estratègia està basada en la intervenció comunitària per poder controlar amb rapidesa la transmissió del virus i trencar les possibles cadenes de contagi. Al punt de cribratge es faran PCR de detecció a població asimptomàtica. Cal remarcar que les persones que presenten símptomes compatibles amb la COVID-19, les persones identificades com a contactes estrets d’un cas positiu per COVID-19 i aquelles persones a les quals s’hagi realitzat qualsevol prova amb diagnòstic de COVID-19 positiu en els darrers 3 mesos hauran de seguir els circuits habituals i fer-se la presa de mostres en el CAP o en el punt extern al CAP que els sigui comunicat.

El resultat de la prova es donarà en 24-48 hores i també es podrà consultar a la plataforma La Meva Salut. És important presentar la targeta sanitària per facilitar els tràmits i no cal demanar cita prèvia.

Es convida la ciutadania a participar activament en aquestes proves, que es fan per aturar l’extensió del virus i assegurar que persones infectades no el transmetin a altres persones. Es tracta de detectar el màxim nombre possible de persones infectades, ja que algunes no presenten símptomes i poden, sense saber-ho, transmetre el virus a la seva família, amics i altres persones del seu entorn.

Cal destacar la importància de fer l’aïllament que determinin els professionals sanitaris en cada cas.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?