previous arrow
next arrow
Slider

Durant aquestes festes de Nadal s’ha portat a terme la reforma del pati petit de la Llar d’Infants Muncipal El Trenet, actuació que s’emmarca dins del  projecte de millora, remodelació i naturalització dels patis de les escoles, amb l’objectiu de convertir-los en espais més innovadors i creatius que ajudin al creixement dels infants.

També s’ha dotat al centre amb mobiliari nou, elaborat amb matèries naturals, en la línia que segueix El Trenet pel que fa a la pedagogia dels espais. Aquest mobiliari, entre el qual destaquen un túnel i una tarima, donen a l’infant la possibilitat de moure’s amb llibertat i de treballar la motricitat, el joc simbòlic i el joc de trobada.

La Regidora d’Educació, Yolanda Sánchez, es mostra molt satisfeta amb el resultat final de la reforma del pati a la llar d’infants i confia que durant aquest any es puguin dur a terme més actuacions a les escoles del municipi.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?