previous arrow
next arrow
Slider

La formació demana a tots els partits polítics i a tots els candidats territorials que portin els acords de la Taula del Baix Penedès als seus programes electorals.

El PDeCAT portarà al seu programa electoral per les properes eleccions al Parlament de Catalunya, els acords de la Taula del Baix Penedès. l’agrupació comarcal del PDeCAT va traslladar a l’equip de campanya de la candidata Àngels Chacón, els acords que es van aprovar al Consell Comarcal arran dels darrers pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

Els candidats comarcals del PDeCAT, l’alcalde de Llorenç del Penedès, Jordi Marlès, l’alcaldessa de La Bisbal del Penedès, Agnès Ferré i l’alcalde d’Albinyana i vicepresident de la Diputació e Tarragona, Quim Nin, van traslladar al partit la necessitat inajornable d’encapçalar les reivindicacions baixpenedesenques.

Recordem que els punts de l’acord de la Taula del Baix Penedès són:

  • Ampliació del projecte d’IDIADA
  • Pla de reindustralització del Baix Penedès
  • Pla de xoc contra l’atur i el foment de polítiques actives d’ocupació
  • Millora de la mobilitat en transport públic i bonificacions per la C32
  • Ampliació de les instal·lacions i dels serveis sanitaris de l’Hospital del Vendrell
  • Reforç de les polítiques de benestar social a la comarca

Al mateix temps recalquen la necessitat de què totes les formacions i els candidats comarcals es facin seus aquests acords de la Taula del Baix Penedès, ja que representen un front unitari de consens entre tots els municipis de la comarca.

El responsable de la formació a la Vegueria del Penedès, Jaume Casañas, assenyala la necessitat de posar per damunt dels interessos del partit, les necessitats del territori, i que cal que tots fem un front comú en pro del Baix Penedès. Hem de defugir de la divisió i de la manca d’estratègia comuna, doncs qui ho acaba pagant és la comarca i la seva gent, com ho demostra la realitat del dia a dia, i la manca d’inversions per part del govern de la Generalitat els darrers anys.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?