previous arrow
next arrow
Slider

Les pel·lícules ‘Els elfkins’ i ‘Fritzi: Un conte revolucionari’ s’estrenen als cinemes doblades al català aquest divendres. També el 15 de gener s’estrenarà ‘Àgata, la meva veïna detectiu’ a les plataformes Filmin i Vimeo On Demand. El doblatge d’aquestes produccions compta amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Els elfkins

Fa més de 200 anys que els elfkins viuen sota terra, amagant-se del món superior i evitant qualsevol interacció amb els éssers humans. Un dia, però, la jove Helvi està tipa de la falta d’horitzó i decideix amb Kipp i Butz pujar a la superfície… on fan amistat amb en Theo, un pastisser rondinaire. Tots junts resolen els problemes que sorgeixen i descobreixen l’autèntic propòsit de la vida: ajudar-nos els uns als altresVercine distribueix doblat al català el cinquè llargmetratge d’animació de l’alemanya Ute von Münchow-Pohl, que es podrà veure a les sales següents:
•    JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Alpicat)
•    Cinemes Girona (Barcelona)
•    Cinesa Diagonal (Barcelona)
•    MCB Cinema Calafell (Calafell)
•    Cines FULL (Cornellà de Llobregat)
•    ACEC CAT Cines Figueres (Figueres)
•    Ocine Girona (Girona)
•    Ocine Granollers – El Nord (Granollers)
•    ACEC Cines Filmax Gran Via 4DX (l’Hospitalet de Llobregat)
•    Screenbox Funatic (Lleida)
•    ACEC Cines Bages Centre (Manresa)
•    Cinesa Mataró Parc (Mataró)
•    Cinemes Montcada (Montcada i Reixac)
•    ACEC Cines Olot (Olot)
•    Cines Axion (Reus)
•    Cinemes Roses (Roses)
•    ACEC Cines Imperial (Sabadell)
•    Ocine Tarragona – Les Gavarres (Tarragona)
•    Cinemes Majèstic (Tàrrega)
•    Cinema Catalunya (Terrassa)
•    Cinesa Parc Vallès (Terrassa)
•    JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls)
•    Kubrick Cinema (Vilafranca del Penedès)

Fritzi: Un conte revolucionari
Alemanya de l’Est, 1989. La Fritzi té dotze anys i estudia a Leipzig. A l’estiu, ha de cuidar l’Sputnik, el gosset de la seva millor amiga, la Sophie, que se n’ha anat de vacances amb la família. En començar el nou curs, la Sophie no ha tornat, i la Fritzi s’assabenta que ha fugit a occident amb la família. Aleshores inicia una aventura per retrobar-la, en el context de la caiguda del mur de Berlín i la reunificació alemanya. Una pel·lícula d’animació alemanya que recrea l’atmosfera emocionant i convulsa de l ´època.

Distribuïda per Pack Màgic, es podrà veure en versió doblada i subtitulada a les sales següents:
•    Cinema Maldà (Barcelona)
•    Cinemes Girona (Barcelona)
•    Cines Verdi (Barcelona)
•    Zumzeig Cinema (Barcelona)
•    Cinemes Arinco (Palamós)
•    Cinema Teatre Comtal (Ripoll)
•    CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
•    CineCiutat (Palma, Mallorca)

Àgata, la meva veïna detectiu
L’Àgata Christine, AC per als amics, és una autèntica detectiu de 10 anys. Ha creat una agència de detectius privats al soterrani de casa. Una mare policia, els amics… com podrà resoldre el seu primer cas, molt més complicat del que s’esperava? Una aventura detectivesca amb girs de guió inesperats, on la protagonista aprendrà a veure-hi més enllà de les primeres impressions i valorar la importància de l’amistat.
El primer llargmetratge de la directora Karla Bengston, programat a El meu Primer Festival, ha estat guardonat a Bèlgica amb l’European Children´s Film Association. Rita&Luca Films distribueix aquesta producció danesa doblada al català, disponible a les plataformes Filmin i Vimeo On Demand.

Trobareu tota la informació actualitzada a la pàgina de Cinema en català de la Direcció General de Política Lingüístic
Per Direcció General de Política Lingüística / AMIC – AMIC 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?