previous arrow
next arrow
Slider

El número 4 de la llista de Cs per Tarragona, Francisco Domínguez, assegura a Valls que “sectors com el del calçot s’estan veient greument afectats per la crisi i necessiten ajudes directes per part de la Generalitat”

 Valls, dilluns 1 de febrer del 2021. El número 4 de la llista de Ciutadans per Tarragona, Francisco Domínguez, ha apostat aquest matí a Valls per “incrementar el pressupost d’Agricultura i millorar el manteniment dels espais naturals”. Acompanyat de la portaveu de Cs a l’Ajuntament de Valls, Cristina Laiz, ha explicat que actualment “aquest departament rep un 1,3% de tot el pressupost de la Generalitat, una xifra totalment insuficient” i que demostra, segons Domínguez, “el poc interès del govern de la Generalitat pel món rural”. “Hem d’apostar més pel món agrari, un sector bàsic i que la pandèmia ha contribuït a posar en valor”, ha dit.

En aquest sentit, Domínguez s’ha referit a la situació del sector del calçot, especialment afectat per la crisi derivada de les restriccions actuals i ha assegurat que “cap pagès no es pot quedar enrere”. Per això, “Cs aposta per atorgar ajuts directes a aquests productors i també als d’altres conreus que també s’han vist especialment afectats per la situació de crisi, com els de l’avellana, l’oli, la vinya o els cítrics”, ha detallat.

Per últim, el número 4 de la llista de Cs per Tarragona ha reclamat, al costat del torrent de la Xamorra, “més manteniment dels espais naturals”. “L’Agència Catalana de l’Aigua ha de vetllar perquè les lleres de torrents com aquest estiguin netes, ja que, d’aquesta manera, si es produeixen episodis de fortes pluges, es poden minimitzar els danys”. “Des de Cs tenim clar que cal més conservació dels barrancs i espais naturals” i “cal posar en valor el paisatge i riquesa ambiental del nostre territori”, ha finalitzat.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?