previous arrow
next arrow
Slider

El 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, és un dia per reivindicar els drets de les dones, un dia per visibilitzar-les i reconèixer les tasques que realitzen, moltes vegades en solitari, durant tot l’any, un dia per prendre consciència sobre les desigualtats que aquestes pateixen, però també un dia per gaudir de ser dona.

Aquest any, el Març Dona serà diferent, amb poca activitat presencial, a causa de la situació que vivim. Però precisament perquè la pandèmia de la Covid-19 ha posat en relleu un cop més i de forma especialment punyent les greus discriminacions que la nostra societat encara exerceix sistemàticament sobre les dones, la commemoració del Dia Internacional de les Dones té més importància que mai.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?