previous arrow
next arrow
Slider

Les inscripcions es poden fer a partir del dia 1 de març i les places són limitades.

Dijous 25 de febrer de 2021. L’Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès organitza un nou curs virtual de premonitors/es d’educació en el lleure. Es durà a terme durant la Setmana Santa aprofitant el període de vacances. Aquesta formació va adreçada a joves d’entre 15 i 17 anys (nascuts entre 2003 i 2005) que volen participar o que ja participen en una entitat d’esplai i necessiten millorar la formació. És un bon recurs per iniciar-se com a ajudant de monitor o de suport en casals, colònies, activitats extraescolars… L’alumne rebrà els coneixements, eines i recursos bàsics per poder donar suport a la planificació, organització i execució d’activitats d’educació en el lleure.

El curs es farà en format virtual a causa de les limitacions de trobades presencials per evitar contagis de Covid-19. Anirà a càrrec de la Fundació Catalana del lleure educatiu i sociocultural (Escola EFA) i es realitzarà els dies 29,30,31 de març i 1 d’abril de 9-14h (format virtual).

Més informació i preinscripcions presencials a partir del dia 1 de març. Places limitades.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?